top of page

Ridresor till soliga Spanien

Nu i vår kommer vi kicka igång våra ridresor nere hos oss på den Spanska solkusten. Resor som vi i samråd med er som resenärer skräddarsyr helt efter ert tycke och smak. Vi erbjuder hämtning på flygplatsen (Malaga), transport till ett jättetrevligt bed and breakfast med stor pool som ligger i utkanten av Fuengirola stad. Bnb:et drivs av en svensk familj som vi samarbetar med. Det är även därifrån vi sedan utgår med dom utflykter ni själva önskar göra. Vi har samlat en handfull olika turridnings möjligheter där man får uppleva den spanska storslagna naturen med höga berg, korkekar, olivlundar där vi rider längs uttorkade flodbäddar, utmed porlande bäckar, kryssar mellan palmer och allt detta under den underbara spanska solen. 

Bland annat har vi en favorit, en turridning som sker på en helt magisk plats där hästarna, när de inte rids, fritt rör sig på ett 1500hektar stort naturreservat tillsammans med någon gris, några kor och en spansk åsna. Här kan vi även rida till ett slott för övernattning eller så nöjer vi oss med någon timmes rundtur och bara njuter av korkekarna, tystnaden och de fritt gående boskapen. 

 

Ett annat exempel på utflykt som är att åka till ett ”donkey sanctuary” där misskötta åsnor ges chans till ett bättre liv. Där får man klappa och mysa med dessa underbara varelser och ges även en inblick i hur verksamheten att rädda åsnor går till. Just djurens välmående är för övrigt en mycket viktig punkt för oss, vi är väldigt noga med att alla djur vi interagerar med i verksamheten tas om hand på allra bästa sätt, något ni för övrigt kommer se själva om ni väljer att resa med oss.

43253597_487348931768081_5202315111926071296_n.jpg

Här på kusten finns det massor av sevärdheter utöver dom fina turridningarna och tanken är att ni inte bara ska sitta till häst utan vi kan se och göra så mycket mer. Exempelvis häftiga engelska Gibraltar med sin stora klippa där svanslösa aporna lever med fri utsikt över Gibraltar sund och Afrikas nordliga spets. Kanske en dags shopping i storstaden Malaga eller varför inte strosa runt i Puerto Banús och imponeras av alla lyxyachter och exklusiva bilar eller så tar vi en utflykt med en delfinsafaribåt.

 

Vi har även möjlighet att åka på en helt otrolig vinprovning hos Enqvists wines, en jättefin, svenskägd vingård i böljande landskap omgiven av vita staket kring gårdens många vinrankor. Till vinet serveras helt fantastiskt vällagade tapas under tiden som de olika vinerna presenteras av gårdens mycket kunniga vinexpert.

Vinprovning Events
Strandyoga
d5715ec6-f543-41fb-a307-4fa6e57f1bf9-1.jpg
d2768b8b-bcc1-4f75-b058-1ee381cf6f62-1.jpg
274d2a54-59c8-4472-9b1b-6517f4f6c5bc-2.jpg

Hur gör man?

Det primära är att ni kontaktar oss så tar vi det därifrån, vi pratar om vad ni vill få ut av er vistelse och sedan presenterar vi ett förslag på aktiviteter samt såklart även ett pris. Sedan är det upp till er om ni finner det intressant att ta en solresa i hästens tecken. 

Skicka oss en förfrågan i pm där ni kort beskriver vad ni tänker er, hur många ni är samt hur vi kan kontakta er så hörs vi vidare inom kort.

bottom of page